ENYA

Time for Enjoy the Rub of the Green aka Madam Enya kommer fra Tyskland og er opdrættet af den internationalt kendte opdrætter Susan Eppenstein-Kiack. Susan og hendes eksmand havde kennel Almansor, som har lavet adskillige tophunde, og efter de gik fra hinanden, er Susan fortsat under kennelnavnet Time for med sin nye ægtefælle. 

Susan har et tæt samarbejde med kennel Per-Mobile, som er den ældste whippetopdrætter pt. i Sverige, og Tina Permo, der ejer kennel Per-Mobile, har været med i toppen alle årene. Tina er også en international anerkendt whippetdommer. Enya er dermed efter de allerbedste tyske og svenske linjer og har også opnået flotte placeringer. 

Af sind er hun kærligheden og trofastheden selv: Blid og hengiven og ikke mindst utrolig lydig. Hun foretrækker f.eks. at ligge i mit skød, uanset hvor jeg sidder og følger mig som en lille skygge, når vi går tur. 🙂 

Hun er ikke den smukkeste whippet set med dommerens øjne, da hun er den klassiske, kvadratiske løbstype, men netop disse kvaliteter giver – med Terry som far – nogle meget smukke hvalpe.