LILY

Tiny Tunes Summer Soft aka Miss Lily er min egen smukke, dejlige “keeper” af Terrys og Enyas kuld fra 2019. Hun er ikke så stor – kun 47 cm, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Hun har også opnået meget fine resultater i udstillingsringen indtil videre. 5 måneder gammel stillede hun i babyklasse på Myndeklubbens juleudstilling og blev BIS 1, dvs. først slog hun de andre whippetbabyer, og dernæst slog hun de andre myndebabyer. Var jeg lige stolt?

Men mest af alt var jeg stolt over dommer Simon Tien Hansens ord om Lily:

“Særdeles lovende tævehvalp, herlige kurve, både elegant men med god power, feminint hoved og udtryk, fine rosenører, elegant nakke, balancerede vinkler, god over og underlinje, fine brede lår, passende benstamme, udm. poter, bevæger sig med lange skridt og vældig fin balance for alderen, herligt temperament, velvist, spår den en lovende karriäre.”

Jeg kunne ikke få armene ned en hel uge efter…. 🙂

Lily til Myndeklubbens juleudstilling.

Lily har naturligvis også det skønneste temperament. Hun er kælen og skal hver morgen ligge et kvarters tid i mit skød, mens jeg drikker min morgenkaffe, og igen om aftenen, når jeg drikker min aftenthe. Hun er lidt mindre sensitiv end Tara og tager sig ikke så meget af, at mor ind imellem skælder lidt ud. Det betyder så igen, at hun er dygtig til at overhøre, at jeg ikke vil have, at hun spadserer rundt på køkkenbordet….