VÆRDIER

I en verden, hvor klimaet er under forandring til det værre, er det svært at forsvare, at man har 4-5 hunde, som jo er kødædere, og som jeg også udstiller, hvilket kræver megen kørsel. Derfor har jeg gjort mig visse overvejelser, som du kan læse nedenfor. 

Foder: Det er svært at forsvare, at andre dyr må lade livet for at blive til hundemad. Derfor fodrer jeg som minimum mine hunde med forskellige tørfoderprodukter lavet af dyr, som har haft en godt liv.  Produkterne er derfor ikke nødvendigvis økologiske, men dyrevelfærden er så god, som den kan blive. 

Udstillinger:  Jeg udstiller kun i Danmark, da jeg forsøger at tage et medansvar for den globale opvarmning ved ikke at køre længere end højst nødvendigt. Når jeg tager på udstilling, forsøger jeg også så vidt muligt at køre med andre, hvorved vi sparer på benzin og dermed på Co2-udledningen.

World Dog Show i Kina: Jeg er stor modstander af at afholde the World Dog show i Kina i 2019. Her dræbes der over 10 mill. hunde hvert år på de mest bestialske måder blot for at ende som mad på en tallerken. Jeg har som sådan ikke noget imod, at man spise hunde, da det for mig kommer ud på eet, hvilket dyr man spise, men jeg kan under ingen omstændigheder godtage de frygtelige måder, disse arme hunde bliver smidt i bure med alt, alt for mange hunde i samme bur for at blive kogt levende eller flået levende. 

Jeg boycotter derfor Kina alt, hvad jeg kan og køber ikke produkter, som er fremstillet i Kina – hverken til mig selv eller mine hunde.