DARCY

Salizada Controvento aka (Mr.) Darcy er min smukke import fra Italien. En stribe smukke billeder blev ved med at fange mit blik på Facebook, hvilket var lidt sært, for normalt er jeg ikke til mørkbrindlede whippets. Men eet eller andet ved ham fik mig til at vende tilbage igen og igen, og til sidst overgav jeg mig og tjekkede hans stamtavle grundig igennem for at se, om den faldt i min smag. Og det gjorde den.

Derfor var jeg i sommeren 2023 i Venedig for at besøge de skønne kvinder, Enrica og Martina, og hente Darcy hjem. Navnet fik han naturligvis efter Jane Austens berømte roman “Pride and Prejudice”, hvor Mr. Darcy er den mørkehårede og meget rige adelsmand, som ender med at vinde den ellers noget uimodtagelige Elizabeth Bennetts hjerte. Romanen er min favoritroman! 🙂

Darcy er endnu meget ung – 12 måneder på nuværende tidspunkt – og han skal have tid til at modnes kropsligt. Af sind er han simpelthen vidunderlig! Han er sød, kærlig, kløgtig og altid parat til at lege med sin bedste veninde, som er Asta. De to kan løbe solen sort ude ved stranden.

Jeg elsker den lille mand meget højt og glæder mig til, at han bliver gammel nok til at indgå i mit opdræt!