HVALPE

Hvalpene vokser op inde i huset sammen med mig, mine sønner og de andre hunde samt Abby the Cat. Nå, ja, og så hønsene, som går frit rundt ude i vores have.

Vi bor i et helt almindeligt parcelhuskvarter, hvor bilerne kører ude på vejen, børnene løber og leger, og andre hunde gør. Indenfor larmer støvsugeren jævnligt, og ligeså hårtørren og køleskabet. Dertil kommer vores andre hunde,  så hvalpene bliver med andre ord vænnet til alle hverdagens lyde. Desuden supplerer jeg med lyden af fyrværkeri og skud afspillet via CD.

De første tre-fire uger tilbringer hvalpene sammen med deres mor i mit soveværele i fred for de andre hunde. Herefter flytter de ind i stuen, hvor de har et stort hjørne at sove i, mens hele stuen fungerer som deres legeplads, og hvorfra de også har adgang til haven.

En lille del af haven bliver hegnet ind, så de også kan komme ud og snuse til de mange forskellige dufte, som den rummer. Her er årstiden dog en afgørende faktor for, hvor meget de er udenfor.

Prisen for en hvalp er kr.  13.000,- og inkluderer DKK stamtavle, sundhedsbog fra dyrlægen incl. 1. vaccination, mad til 4-5 dage, tæppe som dufter af familien, halsbånd og overtøj fra Skinnydog samt et års gratis medlemsskab af Myndeklubben.

Endvidere tilbyder jeg livslang fri konsultation, hvis du har spørgsmål til din whippet. 🙂