WHIPPETS

Sea Leopard’s Velvet Onyx

DKK00919/2016

 

Terry er en smuk hanhund med et meget stort potentiale i udstillingsringen. Terry kommer fra danske kennel Sea Leopard, hvor både hans mor og far er champions, og det ses da også på hans udstillingsresultater. 

Han har fået de fineste kritikker af dommerne og har udelukket fået excellent på nær én gang. Han også fået CK en del gange, og han fik juniorcertifikat ved DKK’s udstilling i Fredericia d. 11.2.17.

Terry er stort set blevet placeret i top 4, lige siden jeg startede med at udstille ham. Jeg ser derfor frem til at udstille ham fremover i både ind-og udlandet.

Om hans temperament kan jeg kun finde de allerfineste superlativer frem!! Han er nemlig det blideste, sødeste, rareste og venligste gemyt, jeg kender til. 

 

Time For Enjoy the Rub of the Green

DKK02653/2016

 

Enya kommer fra Tyskland og er opdrættet af den internationalt kendte opdrætter Susan Eppenstein-Kiack. Susan og hendes eksmand havde kennel Almansor, som har lavet adskillige tophunde, og efter de gik fra hinanden, er Susan fortsat under kennelnavnet “Time for” med sin nye ægtefælle. 

Susan har et tæt samarbejde med kennel Per-Mobile, som er den ældste whippetopdrætter pt. i Sverige, og Tina Permo, der ejer kennel Per-Mobile, har været med i toppen alle årene. Tina er også en international anerkendt whippetdommer. 

Enya er dermed efter de allerbedste tyske og svenske linjer og har også opnået flotte placeringer herunder to CK’er. 

Af sind er hun kærligheden og trofastheden selv: Blid og hengiven og ikke mindst utrolig lydig. Hendes foretrukne liggested om aftenen er i mit skød, og hun formår altid at få møvet sig ned mellem mine andre hunde, som jo også vil ligge i sofaen sammen med mig. 

PS. Billedet yder hende ikke fuld retfærdighed, så jeg arbejder på at få taget bedre billeder af både hende og Terry. 🙂