WHIPPETS

 

Sea Leopard‘s Velvet Onyx

 

DKK00919/2016

Terry er en smuk hanhund med et meget stort potentiale i udstillingsringen. Terry kommer fra danske kennel Sea Leopard, hvor både hans mor og far er champions, og det ses da også på hans udstillingsresultater. 

Han har fået de flotteste kritikker af dommerne og har udelukket fået excellent på nær én gang. Han fået CK en del gange, og han fik juniorcertifikat ved DKK’s udstilling i februar 2017. I marts 2019 fik han så sit første cert. og blev BIM ved Myndeklubbens udstilling, og ved IDS Roskilde i maj 2019 fik han så sit andet cert. og også Nordisk cert. Alt i alt er det kun et spørgsmål om kort tid, før Terry kan kalde sig Dansk Champion! 

Om hans temperament er der kun det bedste at sig!! Han er nemlig det blideste, sødeste, rareste og venligste gemyt, jeg nogensinde har mødt. 

 

Time For Enjoy the Rub of the Green

DKK02653/2016

 

Enya kommer fra Tyskland og er opdrættet af den internationalt kendte opdrætter Susan Eppenstein-Kiack. Susan og hendes eksmand havde kennel Almansor, som har lavet adskillige tophunde, og efter de gik fra hinanden, er Susan fortsat under kennelnavnet “Time for” med sin nye ægtefælle. 

Susan har et tæt samarbejde med kennel Per-Mobile, som er den ældste whippetopdrætter pt. i Sverige, og Tina Permo, der ejer kennel Per-Mobile, har været med i toppen alle årene. Tina er også en international anerkendt whippetdommer. 

Enya er dermed efter de allerbedste tyske og svenske linjer og har også opnået flotte placeringer herunder to CK’er. 

Af sind er hun kærligheden og trofastheden selv: Blid og hengiven og ikke mindst utrolig lydig. Hun foretrækker at ligge i mit skød, uanset hvor jeg sidder.

PS. Billedet yder hende ikke fuld retfærdighed.