TERRY

Terry efter han blev BIM ved IDS Roskilde i 2019.

Sea Leopard‘s Velvet Onyx aka Sir Terry er den ældste af mine smukke hanhunde. Han kommer fra danske kennel Sea Leopard, hvor både hans mor og far er champions, og det ses da også på hans udstillingsresultater. Han har fået de flotteste kritikker af dommerne og har udelukket fået excellent på nær én gang. Han har også fået CK utrolig mange gange, og han fik juniorcertifikat ved DKK’s udstilling i februar 2017. I marts 2019 fik han så sit første cert. og blev BIM ved Myndeklubbens udstilling, og ved IDS Roskilde i maj 2019 fik han så sit andet cert. og også Nordisk cert. I februar 2020 blev han ydermere 2. bedst han med res. CACIB.

Foto: Anne Nystrøm@enchanting_Lúmi

Om hans temperament er der kun det bedste at sig! Han er nemlig det blideste, sødeste, rareste og venligste gemyt, jeg nogensinde har mødt. 

Desværre fik Terry i februar 2020 en rift på højre øjes hornhinden, der betød, at han efter to måneders kamp for at bevare øjet, måtte have det opereret ud. Dermed endte hans udstillingskarriere, men han vil fortsat blive brugt i mit opdræt.