KØBSFORLØBET

Her følger lidt om, hvad der sker, fra du kontakter mig, og til du henter din hvalp.

At købe en hund er altid i eet eller andet omfang et spørgsmål om tillid mellem sælger og køber. Derfor tilbyder jeg altid, at du og din familie kan komme på besøg og se mig og mine hunde an, før du beslutter dig.

Jeg inviterer dig med på en gåtur af en times varighed ude ved stranden. Her får du mulighed for at se mine hunde boltre sig samt stille alle de spørgsmål, du måtte have lyst til. Ligeledes får jeg mulighed for at se dig an og tilsvarende stille dig et par spørgsmål.

Når hvalpene er født, skriver jeg ud med oplysninger om køn og forventet farve samt sender de første billeder/videoer.

Herefter sender jeg videoer af hvalpene hver anden dag, indtil hvalpene er hentet, så du og de andre købere kan følge med i hvalpenes udvikling.

Når hvalpene er ca. 3 uger gamle, kan du komme på besøg første gang. Derefter holder jeg åbent hus hver weekend enten lørdag eller søndag i to timer. Jeg sender i god tid en liste over de dage, jeg holder åbent hus, så du kan planlægger derefter. Når du kommer på besøg, byder jeg på the/kaffe og kage.

Fordelingen af hvalpene sker, når de er ca. 4 uger gamle. De fordeles efter “først til mølle”-pricippet samt efter køn, og det foregår altid meget fredsommeligt.