Anton og Daisy

Solen har jo skinnet i mange dage fra en skyfri himmel, og det er heldigvis faldet sammen med, at undervisningen på min skole er slut, og vi er derfor inde i en rolig periode med tid til at lege udenfor. Derfor glædes jeg hver dag over synet af Daisy, Anton, Enya og Terry som løber om kap og lege tovtrækkeri – gerne med Rumba the English Bulldog, som jo har det som sin spidskompetence. 🙂 

De to rødder er også ude og gå rigtig tur med de voksne hunde. Vi tager ud til stranden, hvor de på grund af deres alder får lov til at løbe løs – de følger jo med flokken og kunne ikke drømme om at løbe væk. Så de tumler i sandet, køler poterne i vandet og snuser til en død sæl, som efter deres mening – men ikke min – dufter fantastisk… 

 

 

 

Hjemme øver vi indkald og “bliv'”, og det går ganske godt, og begge to kommer spurtende, når jeg kalder og får derefter deres godbid. 

Daisy er solgt til et sødt ægtepar i Sverige, som i forvejen har en whippet, hvilket er dejligt, men nøj hvor kommer jeg til at savne hende. 

Anton mangler endnu at finde sin helt egen familie, og indtil da nyder jeg have den lille mand i huset. 🙂