Yuki og Pernille

Inddirekte fik min lille kennel endnu en vinder i dag, hvilket jeg selvfølgelig er stolt over. 😀 

Pernille, som købte  DKCH Tiny Tunes Dancing in the Dark aka Bjørn af mig for 4 år siden, vandt i dag med Bjørns datter. 

 

 

 

 

 

 

 

Først vandt Pernille og Yuki juniorklassen for tæver, hvilket udløste DKK’s junior certifikat og Myndeklubbens junior klubcertifikat, og dernæst gik yuki hen og blev “bedst tæve”, hvilket udløste DKK’s certifikat. Har man tre af dem, er man dansk champion.  Så mon ikke, at Yuki en dag kan kalde sig Dansk Champion? At dømme efter billederne tror jeg det! 😀 Se den smukke hals og de helt vidunderlige kurver og det smukke hoved!! Lige som en whippet skal være efter min mening. Stort til lykke til dig, Pernille! Glæder mig til vores samarbejde i de kommende år!