Speakerens dilemma – om at multitaske

Sikke en weekend jeg lige har haft i Vejen, hvor Myndeklubbens tredobbelte udstilling blev afholdt! Tre dage i bragende solskin med gode venner, smukke hunde og hårdt arbejde var en vidunderlig cocktail for en hundenørd som mig!

Første udstilling lørdag hvor jeg speaker, samtidig med at jeg modtager rosetten af dommeren.

Fredag brugte vi på at stille telte op, gøre ringene klar, arrangere blomster (mig) samt ordne de 10.000 andre småting, der følger med det at afholde en udstilling.

Lørdag kl. 9 gik så den første udstilling i gang, og kl. 13 startede den anden udstilling. Både Ollie og Asta klarede sig ganske godt – ja, faktisk klarede især Asta sig så godt, at hun og jeg skulle i Store Ring og konkurrere om titlen som ”Bedst i Mellemklasse”, dvs. vi skulle konkurrere mod de andre mynderacer i samme aldersgruppe.

Men hvis du har læst min blog fra d. 28.10.22, så ved du, at jeg er fast speaker for Myndeklubben. Derfor: Hvad gør man, når man BÅDE skal speake OG løbe med sin hund i Store Ring? Jo, man tager hunden i venstre hånd og mikrofonen i højre hånd, og så starter man med at præsentere de øvrige hunde, så præsenterer man sig selv, hvorefter man løber ind i Store Ring.

Anden udstilling lørdag. Jeg forsøger diskret at gemme mikrofonen på ryggen.

Men mens jeg løber, skal jeg så præsentere de hunde, der kommer EFTER mig, så forestil dig, at her løber jeg med Asta ved min side, samtidig med at jeg speaker på livet løs.

Det var simpelthen så sjovt og spøjst, at jeg var ved at flække af grin flere gange undervejs. Og lidt forpustet nåede jeg også at blive.

Derefter skulle dommeren finde sin vinder, og det blev Asta! Igen skulle jeg derfor speaker:

”Og vinderen blev WHIPPET! Rigtig hjertelig til lykke til jer alle sammen med de fine placeringer.”

Hvorefter Asta og jeg løb hen til 1. pladsen og fik taget et fint billede.

På det tidspunkt var tilskuerne også ved at flække af grin, for alle kunne se det komiske i situationen.

Men ikke nok med, at Asta vandt sin klasse efter den første udstilling – hun vandt også udstilling 2 om lørdagen, og dagen efter – søndag – gjorde hun det sørme igen.

Mit blomsterarrangement til Store Ring, som jeg var godt tilfreds med. 4 store træstammer på ca. 1 m havde jeg slæbt med fra Ubby….

Så tre gange fik jeg lov til at løbe i Store Ring med Asta OG mikrofonen, så jeg nåede at blive helt prof til det! 😀