Jeg kan ikke få armene ned!

I søndag var vi til udstilling i Holbæk, hvor kreds 2 havde lavet et skønt arrangement. Tak for det, kreds 2!

Og nu til resultaterne….

Asta på sejrskamlen som Bedst in Show hvalp.

Asta, min Asta….først vandt hun igen, igen hvalpeklassen, hvorefter vi igen, igen skulle i Store Ring og vise os frem. Vi var oppe imod ca. 12 andre hvalpe af forskellige racer, og sørme om ikke hun vandt! Hun blev med andre ord BIS 1 (best in show).  Dagen efter, dvs. pinsemandag, var jeg ringassistent for den dommer, der dømte hvalpeklassen, og han havde kun rosende ord til overs for min lille skønhed. Jamen, jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal rumme det…

Tara og jeg, hvor vi lige har vundet BIM. 😀

Ollie vandt også igen, igen juniorklassen for hanner, og det er nu 5. gang i træk, at han hiver den hjem. Jeg tror faktisk, at det er rekord, for jeg mindes ikke at have hørt om en anden whippet, der har vundet juniorklassen 5 gange i træk. Efterfølgende blev han 4. bedste han. 

Og Tara – min elskede Tara, som har døjet med ondt i ryggen på det seneste, hvilket har vist sig i resultaterne. Hun kom til kiropraktor i forrige uge, og det hjalp! Hun blev intet mindre end BIM!! 

Jeg kan fortsat ikke helt forstå, hvad det er, vi har præsteret, da det bare er så vildt.