Igen igen en skøn udstillingsdag.

Denne gang gik turen til Wilhelmsborg ved Aarhus. DKKs kreds 2 havde lavet et fint arrangement i strålende solskin – i hvert fald det meste af dagen. 

Asta skulle først i ringen af mine tre, og denne gang skulle hun konkurrerer mod to andre tævehvalpe, så jeg var godt nok spændt på, om hun kunne stå distancen. Det kunne hun heldigvis og vandt. 

Min smukke Asta i ringen, hvor hun blev “bedste hvalp”.

Derefter skulle hun møde den bedste hanhvalp – ejet af min gode ven Pernille Junie Pedersen – og sørme om ikke også hun vandt over ham!

Bagefter var det Ollies tur, og jeg var lykkelig, da han også gik hen og vandt. Ollie har hermed sat rekord, idet han har vundet juniorklassen fire gang i træk!! 

I konkurrencen om at blive “bedste han” tabte han dog til en smuk, maskulin 5 år gammel hanhund. Her er Ollie fortsat lidt for klejn til at lege med – han er jo kun 1 år gammel. Men det lover særdeles godt for fremtiden, må jeg sige. 😀

Tara er fortsat ikke helt på toppen og fik “kun” excellent og blev 3.  bedste tæve i åben klasse. Derfor tager jeg hende nu til dyrlæge for at få hende gennemtjekket.  Hun er nemlig gudesmuk, men vil ikke rigtig bære sig, når hun løber, så det kan være, at hun er låst i ryggen. Det skal i hvert fald undersøges. 

Endelig blev Terrys barnebarn, Yuki – ejet af Pernille Junie Pedersen – bedste tæve og BIM. Godt gået, Pernille!!  😀