Årets første udstilling – WOW!!!

er udstillingsåret skudt igang med manér! 78 whippets var tilmeldt DKK’s internationale udstilling i Fredericia i den forgangne weekend.

Ollie og mig i ringen.

Jeg havde naturligvis tilmeldt miss Asta (babyklasse), Lady Tara (åben klasse) og master Ollie (juniorklasse), og Sir Terry var med som støttepædagog for de to unghunde, som jo aldrig har prøvet at blive udstillet før – en rolle, som han gik op i med liv og sjæl. 

Feltet af hunde kunne ikke være flottere. De kom fra Norge, Sverige, Finland, Holland og naturligvis Danmark, så der var utrolig mange og meget flotte hunde. 

Derfor er jeg også utrolig stolt over mine hundes placeringer. Master Ollie fik excellent og blev 2. bedste junior i et stærkt felt af unge drenge, der bare ville vise sig frem.

Søde, lille miss Asta vil gerne op på armen at sidde, så det kom hun.

Lady Tara vandt sin klasse og fik excellent med CK, og skulle derfor konkurrere om det nationale og internationale certifikat (forkortet til cert og cacib). Den klarede hun desværre ikke at hente hjem, men placeringen lover alligevel rigtig godt for fremtiden. 

Prisen over dem alle tog dog lille miss Asta. Hun blev bedste baby, hvilket i sig selv ikke siger så meget, for der var kun een anden baby tilmeldt, men sejren betød, at vi skulle i Store Ring, dvs. vi skulle i den store finale og kæmpe om at blive udstillingens bedste baby. 

I denne finale skal dommeren vælge fire hvalpe ud, ud af ca. 35 hvalpe af alle mulige racer, og de fire hvalpe skal så igen rangeres. 

Det er forkert at sige, at jeg havde store forventning – for jeg havde slet ingen!! Whippets bliver nemlig stort set aldrig valgt ud, så det plejer at være en meget kort fornøjelse: Ind og ud af ringen på ca. 30 sekunder.

Men Asta ville det anderledes – hun blev nemlig 2. bedste baby!! (BIS 2 Baby).

Her er vi så med den finske dommer! 😀

Jeg er sindsvagt stolt, da hun jo er mit eget opdræt, og der går nok en rum tid, før jeg får armene ned. 😀