Sikke en fantastisk dag!!

I lørdags afholdte Myndeklubben juleudstilling i Køge. Hele 80 whippets var tilmeldt, og ialt var der 247 mynder, som skulle bedømmes. Så der var tale om en meget stor udstilling, så sejren var ekstra sød. Eller rettere sejrene var søde – for jeg vandt rigtig meget!

Først vandt Lily sin babyklasse, mens Wilma (Tiny Tunes Summer Sunshine) blev nummer 2.  Dernæst blev Lily “Bedste Baby”, hvor hun vandt over min egen Tiny Tunes Summer Wind aka Eddy ejet af Sophie og Brian. 

Så var det Taras tur. Hun vandt først hvalpeklasse-tæver, og sørme om hun ikke også blev bedste baby sammenlagt. 

Så nu havde jeg to piger, som skulle i store ring. 

Så var det Terrys tur i åben klasse. Her stillede 12 hanner, og det gik rigtig fint, idet Terry fik excellent med CK. Vi gik dog ikke helt til tops, men det gjorde til gengæld en af Terrys sønner nemlig Tiny Tunes Dancing in the Dark aka Bjørn ejet af Pernille og Frank. Og han fortsatte, hvor mine piger slap, så sørme om ikke Bjørn gik hen og blev “Bedste han”, og til sidste tog han præmien som “Bedst i Modsatte køn” (BIM). Det betød, at Bjørn fik sit andet certifikat, og han mangler nu kun eet certifikat i at blive champion! 

Mange timer senere skulle vi så i store ring, hvor dagens store finaler bliver afholdt. Og her fortsatte jeg sejresstimen. Lily blev “Bedst in Show Baby” (BIS 1), og Tara blev “BEdst in Show hvalp” (BIS 1). 

Så skulle jeg også i ringen med Terry for Allan og Brian (kennel Sea Leopard’s), hvor vi stillede i opdrætterklasse, og igen blev det til en topplacering med en BIS 2, kun slået af en flok ulvehunde.