Sikke en start på 2019!!

I dag var Terry og jeg for første gang siden efteråret på udstilling igen. Og hold da helt op for en dag!! 

Terry startede dagen med at vinde åben klasse, hvilket var fantastisk, for feltet af hanner var så stærkt. Han fik tildelt CK (championkvalitet), som betød, at han gik videre i konkurrencen om at blive “bedste han”. Det var derfor med nerver uden på kroppen, at vi gik i ringen igen, hvor vi skulle kæmpe mod syv andre hanner – heraf tre hanner, som allerede var champions. 

Lad mig sige det sådan her: Jeg ville have været lykkelig, hvis blot vi havde fået en 4. plads og måske et reserve-certifikat. Men sådan skulle det ikke gå. Dommer Russell Psykes fra England (kennel Veredon) var ikke lang tid om at tage sin beslutning og udpegede min højt-elskede Terry som vinder! Det betød, at Terry fik sit første certifikat (cert). 

I alt konkurrerede Terry mod 27 hanner, og jeg kan ikke beskrive, hvor stolt jeg er over, at han har vundet. 

 

 

 

 

 

Senere på dagen stillede vi for Allan og Brian (kennel Sea Leopard som Terry kommer fra) i opdrætterklasse. Først blev vi “bedste opdrætter” blandt whippetopdrætter,  og senere på dagen blev vi  “bedste opdrætter” i den samlede konkurrence – igen – for det er efterhånden sket en del gange. 🙂 

 

 

 

 

 

En lang og pragtfuld dag er ved at være slut. Terry er allerede gået i seng – min seng vel at mærke – og jeg sidder med et glas rødvin og slapper af til counter strike. Go Astralis! 🙂