Sikke en mærkelig dag…

Jeg er så vant til, at dommerne kan lide min højtelskede whippet, Terry, at jeg slet ikke var mentalt forberedt på én, som ikke kunne. Med andre ord er Terrys placering i dag ved Myndeklubbens udstilling i Århus ikke værd at skrive om, så det vil jeg ikke. 

Til gengæld vil jeg skrive om Terry og Enyas søn, Tiny Tunes Dancing in the Dark aka Bjørn, som ejes af Pernille og ægtefælle. For her er der virkelig en succeshistorie at fortælle.  For først gik Børn hen og vandt åben klasse for hanner – det samme som Terry gjorde for 14 dage siden, men derefter gik han videre og blev bedst i racen. Med andre ord slog han også den bedste tæve!! 

Jeg kan derfor ikke andet end at være noget så stolt! Tænk at min lille kennel efterhånden har lavet adskillige gode hunde, som i dag vises i ind- og udlandet! 

Mummy is SO proud! 

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail”]