En dag jeg ALDRIG vil glemme!!

Tara blev Bedst i Racen (BIR) i går ved Myndeklubbens udstilling i Vejen. Intet mindre end 47 whippets vandt hun over.

Jeg er simpelthen blæst bagover af glæde….

Jeg har ellers taget tingene temmelig afslappet op til denne udstiling. Jeg har ikke rigtig fået trænet nok med hverken Tara eller Lily, men satsede på, at min erfaring ville bære os igennem til et par excellents  – måske med lidt CK, hvis vi var heldige. 

Ja, faktisk havde jeg taget så afslappet på det, at jeg kom afsted uden en stol at sidde på….

Den næste udfordring var, at der var 12 tæver i åben klasse, hvilket er at sammenligne med en bjergbestigning. Jeg vidste nemlig, at der var nogle meget fine tæver iblandt. Så forventningerne var virkelig ikke store. 

Så til min enorme overraskelse,  startede vi med at vinde åben klasse, og endnu større da vi efterfølgende blev “bedste tæve”, og så sad nerverne ellers uden på kroppen, da vi skulle konkurrere om titlen “Bedst i racen”. Her stod vi overfor Camilla Heinze og hendes eget opdræt efter Pinnacle Tennesse Whiskey, som mange måske vil kende. Så jeg vidste virkelig ikke, hvilket ben jeg skulle stå på, da dommer Tomas Rholin gik hen mod Tara og jeg med den rød/gule roset!! 

Det havde jeg bare ikke set komme…

Lily fik excellent med CK, og det var jeg også vældig godt tilfreds med! 

Så alt i alt en vidunderlig dag i gode menneskers selskab, og så må jeg vidst til at træne lidt mere, for nu går jeg efter at gøre Tara til dansk champion.