Først DKK udstilling efter genåbningen

I dag lørdag d. 19.6.21 kørte Tara, Lily og jeg endnu engang til Vejen. Denne gang var det DKK, som afholdte udstillingen, og som altid var der meget på spil. Håbet var naturligvis at gentage forrige uges succes, men med 54 tilmeldte whippets ville det også denne gang blive svært. 

I først omgang gik det dog rigtig fint. Lily fik excellent, men ikke CK, så her stoppede legen for hende. Tara derimod vandt endnu engang åben klasse, og så steg forventningerne betragteligt. Vinderen af åben klasse kommer ofte til at stå som nr. 2 efter en championtæve i konkurrencen om at blive “bedste tæve”, og da championtæven ikke kan bruge certifikatet, fordi den allerede er champion, vandrer det videre til den hund, som kan bruge det – her Tara.

Desværre var dommeren ikke med os i dag, og vi endte som 4. bedste tæve i den samlede konkurrence, men jeg er nu alligvel glad, for samlet set viser det mig, at Tara har potentiale til at blive champion en dag. 

Nu ser jeg frem mod Nørresundby d. 10. juli, som nok blive Taras sidste konkurrence, inden der forhåbentligt kommer hvalpe. Jeg venter hver dag, at hun komme i løbetid. 🙂