TARA ER DANSK CHAMPION!!!

Jeg er SÅ lykkelig og kan igen, igen ikke få armene ned i en uges tid – mindst! Ved Myndeklubbens udstilling i Nørresundby d. 9. august blev Tara nemlig “Bedste tæve” og vandt over ca. 30 andre tæver! Især hendes egen klasse – Åben klasse – bestod af 15 meget flotte tæver, så det alene var noget af en bedrift. Derudover skulle hun også vinder over de andre tæver i de øvrige klasser. 

Så skete det, jeg har drømt! Tara er dansk champion.

Det gjorde hun, og dermed blev hun Dansk Champion. 🙂

For at blive Dansk Champion skal en hund vinde tre gange, dvs. den skal vinde over alle de andre hunde af samme køn på tre forskellige udstillinger. Det er meget svært, for konkurrencen er hård, og der er som regel mange whippets tilmeldt.  

Min lille frække elskling, Asta, klarede sig også ualmindeligt godt og fik sine to første juniorcertifikater. Hun er altså kun 10 måneder gammel og blot en ranglet teenager, men allerede nu er hun godt på vej til at blive Dansk Junior Champion og Klub Junior Champion. Det bliver spændende, om det lykkes! 

Lille, smukke Lucca, som er datter af Terry,

På udstillingen mødte jeg også en lille Terry-baby. Lucca er den sødeste, kærligste og smukkeste lille whippetbaby, der kan opdrives, og jeg er meget forelsket i hende. Heldigvis er hun ejet af en god veninde, så jeg ser hende med jævne mellemrum. Og hvem ved? Måske en dag hun skal med i en avlsklasse med Terry som avlshan. 🙂